LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Ontdek de drie grote lingerietrends voor 2016!

Wat zijn de grote lingerietrends voor 2016?

2016 is alweer zes dagen oud. De hoogste tijd dus om eens na te gaan wat de grote lingerietrends voor het nieuwe jaar zijn, vonden we bij Lingerie Nieuws. Als we de experts mogen geloven, draag jij dit jaar iets dat doorzichtig, sportief of kleurrijk is!

Transparante lingerie wordt populairder

Lingerie waar je doorheen kunt kijken is natuurlijk niks nieuws. Maar wat we dit jaar steeds meer zullen gaan zien in lingeriewinkels zijn beha’s met kanten cups maar zónder opvulling. Echt doorzichtig dus. Sexy! Niet voorgevormde beha’s zijn al een tijdje aan een opmars bezig, vooral omdat ze de natuurlijke vorm van je borsten goed laten uitkomen.

Dagelijkse lingerie wordt steeds sportiever

De sportbeha ken je natuurlijk ook al. Als je een grote cupmaat hebt, is het waarschijnlijk zelfs één van de meest gedragen items uit je lingerielade. Maar volgens trendwatchers wordt nu ook de dagelijkse lingerie steeds sportiever van snit. Logisch, want een gezonde levensstijl met een goed voedings- en bewegingspatroon is helemaal van deze tijd.

Let wel op wat je koopt, want dat een beha lekker sporty uitziet, wil natuurlijk niet zeggen dat hij ook altijd de juiste ondersteuning geeft. Ben je op zoek naar een beha om i te sporten, dan kun je nog steeds beter een speciale sportbeha kopen!

Kleurige lingerie blijft een van de grote lingerietrends

Kleur is een van de grote lingerietrends voor 2016We zien het al een tijdje op de catwalks van de grote merken: de tijd dat beha’s alleen in wit, zwart en beige verkrijgbaar waren is voorgoed voorbij. Tegenwoordig mag je beha best een lekker kleurtje hebben, of zelfs verschillende kleuren. En dat zit in 2016 wel goed. Felle kleuren en vrolijke prints zijn dit jaar net als de afgelopen jaren een van de grote lingerietrends. Van oranje tot roze en van paars tot groen, alles mag, dus leef je uit!

Wat worden volgens jou de grote lingerietrends in 2016? Hebben we er eentje gemist? Laat het ons weten op Facebook!

Meer over dit onderwerp