LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Grote-Cupmaten doet fotoshoot met echte vrouwen

grote-cupmaten-echte-modellen

In augustus schreven we al over de zoektocht van website Grote-Cupmaten naar echte vrouwen die het gezicht van de site wilden worden. Intussen is de fotoshoot achter de rug, en kan iedereen stemmen op de eerste negen geselecteerde modellen.

De fotoshoot voor Grote-Cupmaten werd afgelopen zondag gehouden en was een groot succes. Peter en Ivar, de ondernemers achter de site, vertellen dat ze eigenlijk niet hadden gerekend op de vele reacties die ze naar aanleiding van de oproep op de site kregen: “Met de verwachting dat we zo’n 10 vrouwen konden vinden, waren we stom verbaasd dat we binnen een week 35 reacties hadden, voorzien van foto en, vaak, een onwijs leuk verhaal.”

Daarom werd besloten om niet één winnares op de foto te zetten, maar twaalf. Dan moeten ze alleen wel alle twaalf op dezelfde dag kunnen, natuurlijk… Dat werd lastig, en dus is de fotoshoot uiteindelijk gehouden met negen spontane en enthousiaste modellen. En het resultaat mag er wezen: na een wat nerveus begin gingen ze alle negen als volleerde modellen op de foto, in lingerie van het topmerk Freya.

Wie wordt het gezicht van Grote-Cupmaten?

Al met al was het een heel geslaagde fotoshoot, waarbij zelfs Peter en Ivar nog even samen met de modellen op de foto gingen. “Wij hebben een top dag gehad, en de dames ook” schrijven ze op hun blog. Maar er moet natuurlijk nog steeds wel een winnares gekozen worden. Tot 17 november aanstaande kan dus iedereen stemmen op zijn of haar favoriete model. De winnares mag zich daarna het gezicht van Grote-Cupmaten noemen.

Maar wie die eer ook te beurt valt, ze staan er allemaal prachtig op en leveren zo het bewijs dat je op een grote cupmaat ook best trots mag zijn. Lingerie Nieuws feliciteert daarom nu alvast alle negen dames, maar zeker ook Peter, Ivar en fotograaf Raul Neijhorst met het prachtige resultaat van de fotoshoot!

Wil je de actie blijven volgen? Like dan de Grote Cupmaten Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Natuurlijk houdt Lingerie Nieuws je ook op de hoogte! Enne… Wel even gaan stemmen, hè?

grote-cupmaten-echte-modellen-veel-lol

Meer over dit onderwerp