LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

‘Gepensioneerde’ Gisele Bündchen straalt in nieuwe lingeriecollectie

Gepensioneerde Gisele Bundchen presenteert nieuwe lingeriecollectie

Als catwalk-model kondigde de 34-jarige Gisele Bündchen dit jaar haar pensioen aan, maar als fotomodel gaat de Braziliaanse schone nog wél even door. In ieder geval met het poseren in de lingerie van haar eigen nieuwe collectie, Gisele Bündchen Intimates.

Foto: Silkyside via Flickr.

Ter promotie van de nieuwe collectie van Gisele Bündchen Intimates heeft de vrouw van Tom Brady een mooie zwart-witvideo gemaakt. Daarin draagt ze verschillende stukken uit de collectie, waaronder een zwarte beha met kanten randje en een dunne teddy met een kanten rand. In de video is te zien hoe Gisele verschillende poses aanneemt en door haar haar woelt.

Gisele promoot haar lingeriecollectie altijd zelf. Naar eigen zeggen probeert ze ook elk stuk uit haar lingeriecollectie zelf uit. De voormalige Victoria’s Secret Angel lanceerde haar collectie in 2011, vier jaar nadat ze haar werkzaamheden voor Victoria’s Secret stopzette. Ze heeft in totaal zeven jaar voor het merk gewerkt en nam tijdens de shows regelmatig een prominente rol in.

Dagelijks en voor speciale gelegenheden

Voor haar eigen collectie probeert ze een mooie combinatie te maken tussen stukken die dagelijks gebruikt kunnen worden én stukken die geschikt zijn voor speciale gelegenheden. Volgens het topmodel zegt lingerie heel veel over de bedoelingen die iemand heeft.

Dit is de eerste campagne die ze doet nadat ze aan heeft gekondigd met pensioen te gaan. In april gaf ze aan dat haar lichaam haar vertelde dat het beter was om te stoppen met shows. Ook legde ze uit dat het een voorrecht was om haar laatste show zelf te kunnen kiezen en nog wel actief te zijn op andere vlakken in de modewereld. Die laatste show liep Gisele op 15 april voor de Braziliaanse lijn Colcci tijdens de São Paulo Fashion Week.

De nieuwe collectie van Gisele Bündchen Intimates is verkrijgbaar via haar eigen online shop. Hier zijn ook artikelen uit eerdere collecties te vinden.

Gepensioneerde Gisele Bundchen presenteert nieuwe lingeriecollectie

Meer over dit onderwerp