LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Geluk is: je helemaal happy voelen in deze toffe badmode!

Geluk is: lekker in je vel!

Op de Internationale Dag van het Geluk is natuurlijk niks leuker dan shoppen in voorbereiding op de leukste tijd van het jaar: de zomer! En waar kun je dan beter beginnen dan bij badmode waar je gegarandeerd helemaal happy van wordt? Lingerie Nieuws geeft je drie niet te missen badmode shopping tips!

Geluk in de liefde!

Puur geluk: met je geliefde hand in hand de zonsondergang tegemoet gaan tijdens een romantische strandwandeling. De Sunset Love bikini van PrimaDonna Swim past er helemaal bij, met zijn vrolijke zonsondergang-kleurtjes. En is een bikini alleen je net een beetje te bloot? Dan vind je in de Sunset Love lijn ook nog leuke badmodeaccessoires, zoals een pareo of tuniek in dezelfde look. Ideaal om over je bikini heen te dragen!

Geluk is: met je geliefde de zonsondergang tegemoet!

Geluk is: je eigen draagbare tropische eiland!

Wanneer voel je je nou gelukkiger, vrijer en blijer dan tijdens een welverdiende vakantie op een tropische bestemming? Als zo’n tripje naar de tropen er voor jou dit jaar niet in zit, is het Seychelles badpak van topmerk Fantasie een prima alternatief. De fleurige print met exotische bloemen en palmbladeren helpt je om tijdens een dagje Scheveningen je eigen tropische sfeer te creëren! Het badpak is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, waarbij het verschil in de halslijn zit. Kies jij voor een V-hals of een plunge halslijn?

Voor geluk hoef je niet naar een tropisch eiland

Lekker in je vel met Elomi

Geluk betekent ook: lekker in je vel zitten en blij zijn met wie je bent en hoe je eruitziet. De Tribal Instinct lijn van Elomi is gemaakt om dat uit te stralen. Met hun opvallende contrast tussen de vrolijke kleurtjes en de zwarte vlakken zijn de bikini’s en het badpak uit deze lijn echte eyecatchers. En prima geschikt om te dragen als je een maatje meer hebt en jouw prachtige rondingen in hun volle glorie en op hun mooist aan de wereld wilt tonen. Daar word je toch blij van?

Geluk is: lekker in je vel!

Alle badmode uit dit artikel – en nog veel meer moois – is verkrijgbaar bij Van der Linden Lingerie in Bleiswijk, en in hun webshop. Shop ze!

Meer over dit onderwerp