LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Freya Swim SS16 brengt je in tropische sferen

Freya Swim SS16

Toe aan een nieuw badpak of bikini? Misschien kun je toch beter even wachten tot volgend jaar. Freya Swim toonde op het Wacoal Europe SS16 Event namelijk de nieuwe collectie badmode voor volgend jaar, en daar zaten een paar mooie items tussen… Kijk zelf maar!

Freya Swim SS16: ZodiacFreya Swim komt volgend jaar met twee mooie nieuwe lijnen. De Zodiac is een lijn met opvallende geometrische patronen in leuke kleurtjes. Rumble is net zo opvallend, maar de print bestaat uit junglemotieven. Beide lijnen zijn kleurrijk en passen echt bij het zomergevoel. Welke vind jij het leukst?

Freya Swim Zodiac

Hou je van felle kleuren als roze en aqua? Dan zit je goed met de Zodiac lijn van Freya Swim. Deze lijn is verkrijgbaar als bikini in cupmaat C tot en met J. Maar het echte pronkstuk van de lijn is het badpak. In plaats van een diep decolleté heeft het badpak een hoge halslijn, die een hele trendy glamour-uitstraling geeft. Erg mooi als je hem combineert met de Zodiac Maxi jurk!

Freya Swim Rumble

Freya Swim SS16 RumbleHou jij van bloemen? Of van panterprintjes? Dan ga je voor de Freya Swim lijn Rumble. Je waant je meteen in een tropisch paradijs als je het badpak of een van de twee bikini’s uit deze lijn draagt. Ideaal dus om mee te nemen als je lekker op vakantie gaat naar een zomerse bestemming. Jammer genoeg zit er bij de Rumble lijn alleen geen maxi jurk, dus flaneren over de boulevard gaat dan weer iets minder makkelijk.

Meer Freya?

Natuurlijk kun je volgend jaar ook bij Freya Swim terecht als je niet zo van motiefjes en printjes in opvallende kleuren houdt. Zoals elk jaar zitten er tussen de nieuwe collectie van het label ook weer heel mooie effen bikini’s, badpakken en tankini’s en badmode in wat meer neutrale tinten. Kun je echt niet wachten tot volgend jaar, omdat je badpak nu aan vervanging toe is? Check dan de website van Freya voor de collectie van dit jaar!

Foto’s: Freya Swim Trade Workbook SS16

Meer over dit onderwerp