LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Freya Lingerie, hét merk voor grote cupmaten!

Heb je een grote cupmaat, dan ken je waarschijnlijk het merk Freya Lingerie wel. Dit merk maakt modieuze beha’s met een perfecte pasvorm. Hun missie? Ervoor te zorgen dat iedere vrouw zich zelfverzekerd en mooi voelt met haar grote cupmaat. En dat lukt heel aardig!

Bij Freya Lingerie staat de pasvorm van lingerie voorop, en dat is te merken. Hun beha’s zitten eigenlijk altijd lekker en zorgen ervoor dat je lichaam er op zijn mooist uitziet. Door de brede keuze aan modellen, kleuren en prints zit er altijd wel iets tussen wat bij jouw smaak past. Maar Freya Lingerie maakt niet alleen leuke lingerie, ze hebben ook mooie badmode. Ter inspiratie hebben we een paar toppers van Freya Lingerie voor je op een rijtje gezet.

Freya lingerie en badmode

De Totally Tartan collectie geeft het klassieke ruitje een frisse, moderne look door het brutale kleurgebruik. Zowel de beha’s als de slips uit de Totally Tartan collectie van Freya Lingerie zijn afgewerkt met twee knoopjes, voor een speels effect.

Freya Lingerie, het merk voor grote cupmaten

De Freya DECO is dé bestseller van Freya Lingerie. Dat komt vooral omdat je de DECO eigenlijk overal onder kunt dragen. Freya zelf noemt de DECO de beha die vrouwen 365 dagen per jaar onder elke outfit dragen. Om het succes van de beha te vieren, heeft Freya trouwens een wedstrijd lopen waarmee je leuke prijzen kunt winnen!

Freya Lingerie, het merk voor grote cupmaten

De Cha Cha collectie van Freya Swim is een populaire bikini. Op Grote-cupmaten.nl vind je hem in het zwart, binnenkort komt er echter ook een taupe versie uit waarin gouddraad is verweven. De Cha Cha is chic, in welke kleur of model je hem ook koopt. En ben je de standaard bikinislip een beetje zat? In de Cha Cha collectie vind je ook een bikinibroekje met een rokje eroverheen. Dat is weer eens wat anders!

Freya Lingerie, het merk voor grote cupmaten

Freya Lingerie, het merk voor grote cupmaten

Meer over dit onderwerp