LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Freya Lingerie zet volgend jaar de bloemetjes buiten

Freya Lingerie Utopis

Hou je van lingerie met bloemenprints, dan zit je volgend jaar goed bij Freya Lingerie. Op het Wacoal SS16 Event in Amsterdam stelde het label zijn nieuwste lingerielijnen voor, Utopia en Strawberry Fields.

Freya Lingerie lijn Strawberry Fields

Strawberry Fields

Bloemenprints heb je in allerlei soorten en maten, en Freya Lingerie heeft met de nieuwe lijnen dan ook gekozen voor twee hele verschillende prints. De witte lijn Utopia oogt fris en fleurig met de roze en oranje bloemen en frisgroene blaadjes. Strawberry Fields oogt juist donker, met een print van wilde bloemen. Ook voor deze lijn heeft Freya frisse kleuren gebruikt, bijvoorbeeld citroengeel, zodat het geheel evengoed vrolijk oogt.

Maar je vindt de bloemenprint ook terug in de andere lijnen van de collectie voor volgend jaar zomer. Oriëntaalse bloementattoos vormden bijvoorbeeld de inspiratie voor de print van de lijn Kiyoko, mooie roze lingerie met een fijne zwarte print. Ben je meer van de abstractere prints, dan is de lijn Wildfire iets voor jou.

Freya Lingerie zonder bloemen

Freya Lingerie Kiyoko

Kiyoko

Voor wie helemaal niet houdt van bloemen, zijn er in de nieuwe collectie van Freya Lingerie ook abstracte patronen en effen lingerie in verschillende leuke kleuren te vinden. En allemaal met een prima pasvorm, natuurlijk, want daar staat Freya tenslotte om bekend! Al met al kijken wij uit naar het moment dat de nieuwe lingerie in de winkels verkrijgbaar zal zijn.

Houd de website van Freya in de gaten voor meer nieuws over de huidige en nieuwe collecties van het label. Daar vind je natuurlijk ook verkoopinformatie.

Foto’s: Freya Lingerie Trade Workbook SS16

Meer over dit onderwerp