LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Freya AW18: inspiratie uit de natuur

Waarom Freya zo'n topmerk is

Het voorjaar is voorzichtig begonnen, maar de grote lingeriemerken zijn alweer met de collecties voor de herfst en winter van 2018 bezig. Op Lingerie Insight vonden we nieuws over de Freya AW18 collectie, en die ziet er prachtig uit!

Ben jij fan van de Freya Soiree Lace-lijn? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de Freya AW18 collectie komt deze lijn namelijk beschikbaar in een prachtige nieuwe roodtint! Voor de herfst en winter van 2018 haalde het lingeriemerk haar inspiratie uit de natuur. De rode kleur van de Soiree Lace lingerie doet ons alvast denken aan vurige herfstbladeren en lijkt ook op de kleur die je in de lucht ziet bij een spectaculaire zonsondergang.

Ook mooi is de Taboo lijn, die bestaat uit lingerie in neutrale natuurtinten als bruin en nude, met een ‘getatoeëerde’ look: fijne zwarte lijntjes die eruitzien als tattoos. Leuk detail bij de beha’s uit deze lijn: bandjes boven de cups die voor een trendy twist zorgen. De Taboo lijn zal bestaan uit een voorgevormde beugel beha en een niet voorgevormde beha met beugel, uiteraard in combinatie met matchende slips.

Freya AW18

De Soiree Lace komt terug in de Freya AW18 collectie, maar dan in rood!

Veel liefs van Freya AW18!

Last but not least in de Freya AW18 collectie: de Love Note lijn. Ook hier zien we vooral neutrale tinten. De insteek van Love Note is eigentijds door de combinatie van gebloemd kant met een gehaakte look. De natuur-inspiratie vind je hier vooral terug in de bloemenprint.

We zouden bijna zeggen dat we niet kunnen wachten tot de herfst zich weer aandient, met al dit moois van Freya in het vooruitzicht. Maar laten we eerst nog even genieten van het voorjaar en de zomer. En natuurlijk heeft Freya ook komende maanden genoeg moois te bieden! Een uitgebreide selectie van Freya lingerie en badmode, waaronder de Soiree Lace in de momenteel beschikbare kleuren, vind je bij Van der Linde Lingerie en Grote Cupmaten!

Bron: Lingerie Insight

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer over dit onderwerp