LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Feestelijke lingerie voor Koninginnedag

De laatste Koninginnedag komt steeds dichterbij: nog maar elf dagen voor het zover is. En dat het een groot feest zal worden, staat wel vast. Niet alleen in Amsterdam is er die dag genoeg te doen, overal in Nederland staan leuke evenementen gepland. En bij een feestje hoort natuurlijk feestelijke kleding, of het nu oranje is of niet. Wil jij je voor de laatste Koninginnedag in stijl kleden, vergeet dan ook je feestelijke lingerie en accessoires niet.

Elke Koninginnedag weer hullen massa’s mensen zich in oranje kleding. Of je het mooi vindt, is een kwestie van smaak, maar je kunt niet ontkennen dat het er erg vrolijk uitziet. Zeker als de zon lekker meedoet. Misschien wil jij je liever niet helemaal in het oranje hullen, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om een paar vrolijke oranje accenten in je outfit op te nemen.

Oranje lingerie

Met een vrolijk oranje behabandje dat onder je zwarte shirt uitpiept, doe je op een subtiele manier mee aan de oranjegekte. Nu is er niet veel oranje lingerie verkrijgbaar die er ook nog een beetje mooi uitziet, maar Lingerie Nieuws heeft toch een mooie oranje BH voor je gevonden: De Emily Flame, helemaal oranje en voorzien van feestelijke strikjes. Natuurlijk is er ook een bijpassend broekje verkrijgbaar.

Feestelijke lingerie voor KoninginnedagFeestelijke lingerie voor Koninginnedag

 Wil je jouw oranje uitdossing iets minder subtiel houden? Dan kun je naast de oranje lingerie ook gaan voor deze knaloranje legging. De oranje pruik maakt het helemaal af.

Feestelijke lingerie voor KoninginnedagFeestelijke lingerie voor Koninginnedag

Feestelijke lingerie voor wie niet van oranje houdt

Maar feestelijke lingerie hoeft natuurlijk niet oranje te zijn. Er zijn ook genoeg leuke setjes verkrijgbaar die ‘gewoon’ zwart zijn en er toch feestelijk of vrolijk uitzien. Dit stijlvolle setje bijvoorbeeld, met zijn kanten afwerking.

Feestelijke lingerie voor Koninginnedag
En wat dacht je van deze BH met vrolijke kanten bloemen? Zonde eigenlijk, om die onder je kleding te verstoppen. Draag hem onder een shirt met diepe V-hals en de bloemen zullen een extra feestelijk tintje aan je outfit geven!

Feestelijke lingerie voor Koninginnedag

Meer over dit onderwerp