LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Fantasie Lingerie en Swim SS16, ultieme vrouwelijkheid

Fantasie Lingerie Marianna

Fantasie Lingerie presenteerde tijdens het Wacoal SS16 Event haar nieuwe lijn lingerie en badmode, en Lingerie Nieuws mocht er vast een blik op werpen. En natuurlijk laten we jou daar ook van meegenieten!

Fantasie Lingerie AmelieFantasie Lingerie is een merk gericht op vrouwen met grotere cupmaten. Naast een goede ondersteuning en een prima pasvorm wil Fantasie de draagster bovendien een ultiem vrouwelijk en sensueel gevoel geven. En dat zal waarschijnlijk prima lukken met de collectie die ze voor volgende zomer hebben onthuld!

Fantasie Lingerie: Marianna en Amelie

De lingeriecollectie van Fantasie Lingerie bevat twee nieuwe namen, namelijk Marianna en Amelie. Marianna staat voor stijl en sensualiteit. Met de prachtige combinatie van zilvergrijs afgewerkt met subtiel wit kant heeft Fantasie de lingerie een subtiel chique uitstraling gegeven die prachtig zal staan bij alle huidtinten. Amelie is minder subtiel, maar niet minder chique. In de mooie kleurencombinatie Twilight en afgewerkt met mooie borduursels brengt Amelie glamour en elegantie in je lingerielade.

Fantasie Swim: Kuranda en Milos

Fantasie Lingerie KurandaOok de badmodecollectie heeft twee nieuwe lijnen, namelijk Kuranda en Milos. Kuranda is een trendy lijn voorzien van exotische jungleprints die je zeker zullen doen opvallen op het strand. Erg leuk is het asymmetrische badpak uit de lijn. De trendy look van Kuranda wordt gecompleteerd door de metalen ringen waarmee de zwemkleding is afgewerkt. Hou je wel van opvallen, maar niet van jungleprints? Milos heeft ook een opvallende print, maar die is meer abstract. Omdat de bikini’s tankini’s en het badpak bovendien subtiele goudkleurige accenten heeft, heeft de badmode in deze lijn een meer glamoureuze uitstraling.

Nog meer moois van Fantasie

Naast de genoemde lijnen bevatten de collecties van Fantasie Lingerie en Swim natuurlijk nog veel meer moois. De badmode kenmerkt zich daarbij vooral door felle kleuren en opvallende prints, maardankzij de flatterende lijnen blijft het wel supervrouwelijk ogen. De lingeriecollectie is een feest voor dames die van romantische, sensuele setjes met kant en strikjes houden. Meer informatie over Fantasie Lingerie vind je natuurlijk op hun website!

Foto’s: Fantasie, uit Lingerie and Swim Tradebooks SS16

Meer over dit onderwerp