LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Emily Lau lingerie voor kleine cupmaten

Emily Lau voor lingerie in kleine cupmaten

Vorige week opende de webshop Emily Lau haar deuren, speciaal voor vrouwen met kleine cupmaat. Mocht de naam van Emily je bekend voorkomen: dat kan kloppen. In de VS is ze heel succesvol met haar Little Bra Company.

Als je cup B of kleiner hebt, kan het lastig zijn om een mooie Bh in jouw maat te vinden. Auke Veenstra herkent dat: “Er zijn wel Bh’s in kleine maten maar die zijn vaak gericht op jonge meisjes of vallen binnen het type “sport & comfort”. Functioneel natuurlijk niet zo veel mis mee, maar het doet weinig voor je vrouwelijk silhouet.” Dus toen Auke in contact kwam met Emily Lau, was het idee om de lingerie van The Little Bra Company naar Nederland te halen, al snel geboren.

Emily Lau maakt het verschil

In de nieuwe Nederlandse webshop Emily Lau kun je terecht voor sexy Bh’s, met alles erop en eraan. Of je nu op zoek bent naar een Bh met een afwerking van kant of naar een mooie gladde Bh die niet opvalt onder strakke kleding. De kleuren zijn ook prachtig, je vindt er sexy zwart, wijnrood en zo’n beetje alles ertussenin. “Wij zeggen: wees trots op je lijf en laat je niet leiden door het idee dat je borsten te klein zouden zijn. Ook een vrouw met wat kleinere borsten is vrouwelijk en kan er sexy uitzien, met de juiste lingerie!”

“De maten en verhoudingen van de ‘gemiddelde vrouw’ laten zich naar de wat kleinere maat vaak lastig vertalen, met slecht zittende of slecht ondersteunende Bh’s tot gevolg. Daarnaast hebben vrouwen met een kleine cup vaak wat andere eisen. Een kleine Push bijvoorbeeld zodat de borsten beter uitkomen of extra padding om de rondingen net even aan te vullen. Onze collectie is dus niet voor de ‘gemiddelde vrouw’, maar specifiek ontworpen en vervaardigd voor Petites. En dat verschil merk je echt!”

Volgens Auke wordt de nieuwe webshop positief ontvangen: “Het blijft natuurlijk heel spannend om een nieuw merk naar Nederland te halen. Maar we zijn nu een week ‘live’ en de eerste reacties en verkopen zijn goed. Wat we horen van onze klanten is dat ze eindelijk een Bh kunnen vinden die goed zit maar ook nog eens heel mooi is.”

Emily Lau voor lingerie in kleine cupmaten

Meer over dit onderwerp