LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Elle MacPherson lanceert nieuwe lingeriecollectie

Elle MacPherson lanceert nieuwe lingerielijn

Elle MacPherson staat al zo’n dertig jaar bekend als ‘The Body’ en bewijst bij de lancering van haar nieuwe lingerielijn bij het Ierse warenhuis Brown Thomas dat ze ‘het’ nog steeds heeft. De 52-jarige blondine presenteerde afgelopen vrijdag haar nieuwe collectie, Elle Macpherson Body.

Foto: Eva Rinaldi

Het model verscheen dit keer niet zelf in lingerie, maar droeg een mooie witte A-lijnjurk en een paar torenhoge Louboutins. Het Australische model werkt al enige tijd aan deze nieuwe collectie en is er goed in geslaagd om hooggespannen verwachtingen te creëren. En die verwachtingen blijken geheel terecht; de verschillende stukken zijn bijzonder mooi uitgevoerd, waarbij precies gekeken is naar wat vrouwen graag willen en waar ze zich prettig in kunnen voelen.

Lingeriecollectie met oog voor vrouwen

Dankzij haar jarenlange ervaring als (lingerie)model, weet Elle wat vrouwen goed staat. Zoals ze zelf zegt: “Als een vrouw haar kleding uittrekt, dan draait ze zich meestal om. Daarom wilde ik ervoor zorgen dat alles er vanaf de achterkant geweldig uitziet, zodat je je om kunt draaien om je om te kleden en je lichaam er dan geweldig uitziet.” Qua kleuren doet ze iets bijzonders; in plaats van de veelgebruikte nude-kleuren, heeft Elle kleuren als pistache, teal en gember verwerkt in haar collectie. Die kleuren kunnen ook heel goed onzichtbaar onder kleding gedragen worden en ogen veel frisser dan huidskleur.

Model en moeder

Elle is, naast voormalig topmodel en succesvol zakenvrouw, ook moeder van twee kinderen. Ze heeft twee zoons met haar voormalige geliefde Arpad Busson. Inmiddels is ze alweer drie jaar getrouwd met miljardair Jeffrey Soffer. De lingeriecollectie van Elle MacPherson is in verschillende winkels in Europa verkrijgbaar. In Nederland wordt het merk onder meer via de Bijenkorf verkocht. Wanneer deze nieuwe lijn precies verkrijgbaar zal zijn, is nog niet helemaal bekend.

Elle MacPherson lanceert nieuwe lingerielijn

Foto: H&M

Meer over dit onderwerp