LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Een slipje dat gezien mag worden?

Het scheelde maar weinig of actrice Vanessa Hudgens had in haar slipje gestaan toen ze met haar vriend naar een concert van de Rolling Stones ging. Vriendlief trapte namelijk per ongeluk op de zoom van haar broek, waardoor de broek afzakte. Vanessa wist hem nog net op tijd tegen te houden. Gênant? Dat ligt er maar aan wat voor slipje ze aan had, natuurlijk…

Het zal niet snel gebeuren als je jeans draagt, dat een afzakkende broek ervoor zorgt dat je in je slipje komt te staan. Maar het wordt wel zo langzamerhand weer tijd om de zomerjurkjes en rokjes uit de kast te gaan trekken, en een windvlaag op het verkeerde moment kan dan al snel meer onthullen dan jou lief is. Helemaal voorkomen kun je die situaties natuurlijk nooit, maar je kunt wel zorgen dat je een slipje draagt waarvoor je je niet hoeft te schamen!

Slipje van Sloggi of Freya

De Chic Tai van Sloggi, bijvoorbeeld. Dit is een slipje dat alles netjes bedekt houdt en er toch mooi en een tikje sexy uitziet. Je kunt trouwens ook kiezen voor een naadloos en lichtgewicht slipje uit de Invisible lijn van Sloggi, zodat er ook zonder windvlagen niets van je ondergoed zichtbaar is onder je jurk.

Een slipje dat gezien mag worden

De Totally Tartan Short van het merk Freya is ook een slipje dat best gezien mag worden en dat je privédelen ook echt privé houdt. Door het ruitmotiefje en de knoopjes op de tailleband lijkt de short bovendien bij een snelle blik een beetje op een bikinislip, waardoor je je misschien wat minder gegeneerd voelt als hij zichtbaar wordt onder je opwaaiende (strand)jurkje.

Een slipje dat gezien mag worden

Houd jij juist wel van ondergoed met wat meer sex-appeal, dan kun je uiteraard ook kiezen voor een slipje met een sexy look. Zo lang jij er tenslotte geen moeite mee hebt als andere mensen je ondergoed kunnen zien, maakt het eigenlijk niet uit wat voor onderbroek je draagt – zolang hij maar schoon is 😉

Meer over dit onderwerp