LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Dochter Sylvester Stallone op Love Magazine-kalender

Dochter Sylvester Stallone op Love Magazine-kalender

Als je beroemde ouders hebt, is de kans groot dat je vroeg of laat óók gaat voor een carrière in de spotlights. Dat geldt ook voor Sistine Stallone, de dochter van Sylvester ‘Rocky’ Stallone. Maar of hij daar nu zo blij mee is… Zijn 18-jarige dochter verschijnt namelijk in lingerie op de Love Magazine-kalender.

Foto: YouTube Magazine Love

Sistine komt met deze klus in het rijtje te staan bij veel andere sterren, waaronder Kendall Jenner. De 18-jarige Sistine poseerde voor fotograaf/cameraman Doug Inglish in zwarte, doorzichtige lingerie en een kort leren Marc Jacobs-jasje met bont op de schouders. De shoot werd opgenomen op het dak van een gebouw, waar Sistine volop lijkt te genieten van de zon én van de camera.

Van Miss Golden Globe naar Love Magazine

Afgelopen weekend moest Sistine de spotlights nog delen met haar zussen Sophia en Scarlet; samen waren zij dit jaar de Miss Golden Globes. In die hoedanigheid moesten ze de Hollywood-sterren op en van het podium helpen tijdens de uitreiking van de Golden Globes. De drie zussen zagen er prachtig uit, in hun zwarte jurken. Hun natuurlijke schoonheid hebben de meiden waarschijnlijk te danken aan hun moeder, model Jennifer Flavin. Hun strakke lijven hebben ze echter te danken aan hun vader, die ze stevig getraind heeft voor dit moment. Jongste dochter Scarlett, 14, moest elke dag tenminste een uur op hakken lopen om te voorkomen dat ze zou struikelen tijdens haar werk bij de Golden Globes.

Love Magazine-adventkalender

Het filmpje van Sistine Stallone maakt deel uit van de Love Magazine-adventkalender. De stijl van de clip doet wel wat denken aan Madonna in haar Like a Virgin-dagen. Dit wordt nog eens benadrukt door de getoupeerde look van Sistine. De Love Magazine-adventkalender is elk jaar weer een echte publiekstrekker waar sterren als Bella Hadid, Miranda Kerr en de eerder genoemde Kendall Jenner maar wat graag aan mee werken.

Dochter Sylvester Stallone op Love Magazine-adventkalender

Meer over dit onderwerp