LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Dit is de meest exclusieve lingerie ter wereld!

Exclusieve lingerie

Bij luxe lingerie denken we al snel aan merken als Agent Provocateur en LaPerla. Maar het kan nog veel luxer, zoals lingeriemerk Luna Mae London bewijst. Even voorstellen: de meest exclusieve lingerie ter wereld!

Exclusieve lingerie die met de hand gemaakt wordt van Franse zijde en achttien karaat goud, en waarvan per setje in de hele wereld maar vijftig exemplaren bestaan. Die je onder het genot van een flesje champagne mag passen in het comfort van je eigen huis, uiteraard onder begeleiding van een hoogopgeleide lingerie-adviseuse… Klinkt dat je als een droom in de oren?

Dan is de lingerie van Luna Mae London precies wat je zoekt. Dit exclusieve label wil vrouwen een onvergetelijke ervaring van luxe en schoonheid bezorgen. En dat werkt, want in drie jaar tijd is het label uitgegroeid tot het best bewaarde geheim van de rijken en beroemden over de hele wereld.

Exclusieve lingerie voor de superrijken

exclusieve lingerieHet geheim zit hem niet alleen in de exclusieve lingerie zelf, maar ook in de manier waarop je klant wordt. Je moet namelijk doorverwezen worden door een andere klant, en kunt dan een verzoek voor het maken van een afspraak indienen. Vooralsnog moet je bovendien in Londen of New York wonen om een afspraak te kunnen maken, maar er zijn plannen om Luna Mae ook in Parijs, Abu Dhabi en Dubai te introduceren.

Die locaties geven het natuurlijk al een beetje weg: deze exclusieve lingerie is eigenlijk alleen weggelegd voor de superrijken. De prijs van de meest simpele beha is 700 dollar, en daarna lopen de prijzen al snel op tot in de duizenden dollars, met als absolute topper het negenduizend dollar kostende kanten slipje waarin goud verwerkt is…

Maar niet getreurd, want op de website van Luna Mae London is nog altijd genoeg moois te vinden waardoor jij je bij je volgende shopping expeditie kunt laten inspireren. Neem eens een kijkje in de collecties, en vertel ons welk setje jij het mooiste vindt!

Meer over dit onderwerp