LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Debuut voor nieuwe Victoria’s Secret Angels

Debuut voor nieuwe Victoria's Secret Angels

‘Onze’ Doutzen liep vorig jaar haar laatste grote show voor Victoria’s Secret en ook een aantal andere oudgedienden zwaaiden af. Dat betekende dat het lingeriemerk op zoek moest naar nieuwe Angels en die lijken gevonden te zijn in Gigi Hadid en Kendall Jenner. De twee vriendinnen beleefden afgelopen dinsdag in New York City hun debuut op de Victoria’s Secret catwalk.

Foto: celebrityabc via Flickr.

Er gingen al langere tijd geruchten over een mogelijke inlijving van Kendall en Gigi, die beiden hard op weg zijn carrière te maken in de modebranche. De twee worden echt gezien als de meestbelovende modellen van dit moment. Met een deelname aan de Victoria’s Secret show hebben ze in ieder geval weer een belangrijk hoogtepunt in hun carrières bij kunnen schrijven. De twee 20-jarige meiden liepen de show onder meer met Adriana Lima, Candice Swanepoel en Lily Aldridge. Die laatste was dit jaar uitverkoren om de Fantasy Bra te dragen. Dit is een speciale, meestal peperdure, beha vol edelstenen.

De speciale show werd bijgewoond door tal van sterren. De beroemde halfzussen Kourtney, Kim en Khloe Kardashian waren echter niet aanwezig bij het debuut van Kendall. Zij had hen gevraagd om weg te blijven, om niet teveel aandacht van de show af te leiden. Moeder Kris en vader Caitlyn waren weel aanwezig tijdens het optreden van hun dochter.

De show wordt overigens pas op 8 december uitgezonden in de Verenigde Staten. Meestal betekent dat dat hij een week later ook in Nederland te zien zal zijn. Met optredens van onder meer Selena Gomez en Ellie Goulding belooft dat weer een spektakel te worden.

Victoria’s Secret in Nederland

Hoewel het merk ook in Nederland steeds populairder wordt, zijn Hollandse fans voorlopig nog aangewezen op de enige winkel op Schiphol, of de online shop. Die online shop levert vanuit de Verenigde Staten, waardoor er naast een bedrag aan verzendkosten, vaak ook nog een bedrag aan importkosten berekend wordt. De winkel op Schiphol heeft een relatief klein assortiment en is tegelijkertijd de enige Victoria’s Secret-vestiging in heel Europa.

 

Debuut voor nieuwe Victoria's Secret Angels

Meer over dit onderwerp