LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

De verleidelijke nieuwe collectie van B.tempt’d

B.tempt'd verleidelijke lingerie

De naam zegt het eigenlijk al. B.tempt’d, be tempted, laat je verleiden. Verleiding en vrouwelijkheid is precies waar dit lingerielabel voor staat. Tijdens het Wacoal SS16 Event mocht Lingerie Nieuws vast kennismaken met hun nieuwe collectie. En daar zitten mooie setjes tussen!

B.tempt’d lingerie kenmerkt zich door een prima pasvorm en het gebruik van comfortabele materialen. Maar dat betekent dus niet dat hun lingerie er saai en degelijk uitziet. Integendeel zelfs, het label maakt voor zijn setjes juist gebruik van veel strikjes en andere speelse details. Ook overvloedig gebruik van kant ontbreekt niet.

B.tempt’d SS16: speels en afwisselend

De nieuwe collectie van B.tempt’d ziet er dan ook lekker verleidelijk en speels uit. Als je graag lingerie draagt die bedoeld is om er niet alleen mooi uit te zien, maar ook om je mooi in te voelen, zit je met deze collectie goed. Zeker als je houdt van kleuren als blauw, paars, roze en oranje. Die kleuren vind je namelijk, in verschillende combinaties en in schakeringen zoals koraal, perzik, fuchsia en aqua, door de hele collectie heen terug.

Maar ook als je een mooi setje in minder opvallende kleuren zoekt voor bijvoorbeeld onder een iets doorschijnende top of blouse, heeft B.tempt’d wel het een en ander te bieden. De meeste setjes zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder ook zwart, wit, vanille en cappuccino.

Al met al is de B.tempt’d lingeriecollectie voor volgend jaar zomer dus speels en sexy, maar afwisselend genoeg om ook genoeg te bieden te hebben aan minder avontuurlijk aangelegde dames! Er zit zelfs een sportbeha tussen, voor wie zich ook graag mooi voelt tijdens het rennen en springen. Verkooppunten vind je op de website van het lingerielabel.

B.tempt'd, kleurrijke lingerie

Beeld: B.tempt’d Trade Workbook SS16

 

Meer over dit onderwerp