LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

De verfijnde elegantie van Huit Lingerie en Swimwear

Huit Lingerie

De afgelopen weken heb je kunnen genieten van een exclusief voorproefje van de nieuwe collecties van de lables van Wacoal Europa, zoals ze voorbij kwamen op de catwalk tijdens het Wacoal SS16 Event vorige maand in Amsterdam. Intussen is het de beurt aan het laatste label, Huit Lingerie. Kijk je mee?

Huit Lingerie

Charmante

Huit Lingerie staat bekend om de subtiele elegantie die de setjes van het label uitstralen. Verwacht in de collectie voor volgend jaar dan ook geen drukke prints of felle kleuren. Wat je wel kunt verwachten: mooie borduursels, satijn en tule voor een extra romantische look, en natuurlijk klassiek elegante lijnen en vormen – maar wel met een trendy twist.

De mooiste lijn van Huit Lingerie

De mooiste lijn uit de nieuwe collectie van Huit Lingerie vinden wij de lijn Charmante, vanwege de prachtige borduursels gemaakt van Zwitsers kant, in een motief dat doet denken aan het Midden-Oosten. Ook de kleur, Perzisch blauw, spreekt ons erg aan. De lijn Visite Privée is echter een goede tweede, vooral dankzij de subtiele versieringen van gouddraad en de T-vormige rug van de push-up beha.

Huit Lingerie / Swimwear

Golden Girl

De collectie van Huit Swimwear voor volgend jaar bevat natuurlijk wel kleuren en prints, daar is het badmode voor. Maar in tegenstelling tot veel andere labels kiest Huit Lingerie in de swimwearcollectie voor gedekte kleuren en grotere prints, waardoor het minder druk oogt. Ook vind je veel badmode in effen kleuren in de nieuwe collectie.

De topper van Huit Swimwear

Topper bij Huit Swimwear vinden wij de lijn Golden Girl, die doet denken aan haute couture badmode. De bronzen, iets glimmende stof afgewerkt met sierlijke stiksels geeft een echte catwalkvibe, en je hoeft je voor deze badmode niet te schamen als je toevallig nog aan de Côte d’Azur terechtkomt tijdens je zomervakantie.

Benieuwd naar wat de nieuwe collectie Huit Lingerie nog meer te bieden heeft? Houd dan de website van het label in de gaten! Uiteraard vind je daar nu ook al hele mooie lingerie uit de huidige collectie.

Foto’s: Huit Lingerie Trade Workbook SS16 en Huit Swimwear Trade Workbook SS16

Meer over dit onderwerp