LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

De kleine bhshop is op zoek naar jou

kleine bhshop zoekt nieuwe eigenaar

De kleine bhshop is sinds het voorjaar van 2011 een begrip voor vrouwen met een kleine cupmaat. Met bh’s in de cupmaten AAA, AA en A bedienen ze een grote groep vrouwen die anders maar moeilijk aan een bh zou kunnen komen. Maar de eigenaar van deze lingerie webshop stopt ermee, en daarom is ze nu op zoek naar iemand die het van haar wil overnemen.

Als jij dus altijd al je eigen lingerie webshop hebt willen hebben, is dit je kans. Op de website schrijft eigenaresse Karin Hummel dat ze ervan overtuigd is dat er tussen de klanten van de kleine bhshop een geschikte, enthousiaste kandidaat te vinden is die de webshop kan overnemen en die hem verder laat groeien en bloeien.

De kleine bhshop logo

Ga jij de koers van de kleine bhshop uitzetten?

In het gastenboek van de kleine bhshop staan enthousiaste reacties als deze: “Eindelijk een lingeriewinkel waar ik me thuis kan voelen! fantastisch dat jullie je in kleine maten specialiseren, echt mooie merken ook waarvan ik een enkele al eens in het buitenland was tegengekomen. Ben heel blij met mijn bh’s”, waaruit blijkt dat de webshop echt in een behoefte voorziet. Het zou dan ook jammer zijn als er geen geschikte eigenaar kan worden gevonden…

Ervaring als eigenaar van een webshop is mooi meegenomen, maar de lingerie webshop is vooral op zoek naar iemand die een koers weet uit te zetten en die graag nieuwe dingen leert. Er zijn nog volop groeimogelijkheden te bedenken voor de kleine bhshop, zo zou de nieuwe eigenaar bijvoorbeeld social media in kunnen gaan zetten.

Buitenkansje voor ondernemende lingeriefans

Een buitenkansje dus voor een ondernemende lingeriefan die er al jaren van droomt om een eigen lingerie webshop op te zetten, want je koopt met de kleine bhshop volgens de eigenaars een goed lopende webshop die elk jaar substantieel groeit. Je hoeft dus niet helemaal opnieuw te beginnen, en de huidige eigenaars zijn zelfs bereid om je te adviseren en met je mee te denken.

Ben je serieus geïnteresseerd, dan kun je via de mail contact opnemen met de kleine bhshop. Meer informatie vind je op de site.

kleine-bhshop-2

© Foto’s en logo: de kleine bhshop

 

 

Meer over dit onderwerp