LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

De bijzondere lingerie van Luminoglow

De bijzondere lingerie van Luminoglow

Beha’s met strings, schattige boxertjes en een babydoll. De collectie van het Italiaans-Australische label Luminoglow is op het eerste gezicht niet anders dan veel andere lingeriecollecties. Sterker nog, de collectie is flink wat beperkter in omvang dan die van andere merken. Toch zijn de lingeriesetjes heel bijzonder.

De setjes van Luminoglow zijn alleen in het wit verkrijgbaar en ze zijn er bovendien maar in één stijl: lief en romantisch. Voorzien van kant en borduursel. En strikjes, natuurlijk. Op het eerste gezicht dus niks bijzonders aan te ontdekken. Maar wacht maar tot je het licht uit doet!

De lingerie van dit kleine label geeft namelijk licht in het donker. Nee, wacht even voordat je hoofdschuddend verder surft. We hebben het hier namelijk niet over goedkoop uitziende one size fits all lingerie zoals je die misschien bij een feestwinkel zou kunnen kopen. De lingerie van Luminoglow is de eerste (en enige) lichtgevende lingerie die er ook echt uitziet alsof je het wilt dragen.

De lichtgevende vezels in de lingerie zijn zo aangebracht dat ze elegante patronen vormen en bovendien de lijnen van het vrouwelijke silhouet volgen. Ook heeft Luminoglow ervoor gekozen om de ‘lichtshow’ subtiel te houden: in plaats van het hele lingeriesetje te laten oplichten in het donker, geeft alleen het borduursel licht. Het effect is verrassend smaakvol en elegant. En overdag zie je er dus helemaal niets van en lijkt het gewoon alsof je een lief, onschuldig lingeriesetje draagt.

Luminoglow bestellen?

Het lingerielabel bestaat al een paar jaar en is een samenwerking tussen een Australisch label en een Italiaanse lingeriefabrikant. De gloeiende lingeriesetjes worden met Europese materialen gemaakt en doordat Luminoglow twee distributiecentra heeft, een in Engeland en een in Australië, kan er wereldwijd geleverd worden.

Lijkt het jou wel wat om je lover te verrassen met een verleidelijk setje? Houd de site van Luminoglow dan in de gaten. De nieuwe collectie zou in september of oktober uit moeten komen.

De bijzondere lingerie van Luminoglow

De foto’s bij dit artikel zijn niet van Luminoglow, maar geven je wel een beeld van de romantische stijl van de glow in the dark lingerie.

 

 

Meer over dit onderwerp