LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

De BH juwelier

BH juwelier

Jeetje, wat zijn bh’s tegenwoordig duur… Minimaal 80 euro voor een stevige bh, dat slaat toch nergens op? En als je de richtlijnen volgt, moet je met 3 bh’s een jaar kunnen doen. Dat betekent dat je 240 euro per jaar uitgeeft aan bh’s. En dan hebben we het nog niet eens over bijpassende broekjes, dat is helemaal onbetaalbaar.

Heb je een A, B of C-cup dan kun je bij de Hunkemöller of de Primark nog wel terecht, maar wat nu als je minimaal cup G hebt? Dat verkopen ze daar helemaal niet. En als ze het wel hebben, past het niet of zitten de cups zo’n beetje op je rug. Dat werkt dus ook niet. Maar, dames, onze borsten kunnen wel wat steun gebruiken, want we blijven helaas niet voor eeuwig 18…

Vat het niet verkeerd op, maar sinaasappels zitten niet voor niets in een stevige zak. Zou die er niet omheen zitten, dan kon je om de haverklap die sinaasappels van de straat gaan oprapen. Zo zit het dus ook met jouw ‘sinaasappels’: ze hebben een stevig omhulsel nodig. Want geloof me, ze los in je blouse laten hobbelen is geen pretje. Zeker in de zomer, als alle ogen toch al op jouw G-cup in strak shirtje gericht zijn.

Heb je grote borsten, dan moet je dus naar de speciaalzaak. Ik noem die de bh-juwelier, want een bh voor minder dan 80 euro zal je daar niet vinden.

Vind je het vervelend dat je zo veel geld kwijt bent aan een bh voor je grote borsten, die vaak toch al veel ongemak geven, al was het alleen maar lichamelijk? Vergelijk het dan eens met mensen die moeilijke voeten hebben. Die zijn jaarlijks ook veel geld kwijt aan peperdure schoenen. En die hebben ongeveer net zo weinig keus als het gaat om kleuren, stijlen en modellen als de keus die jij met je cup G in bh’s hebt.

Twijfel je nog? Reken dan eens met me mee. 3 bh’s van 80 euro die je een jaar lang draagt, dus 365 dagen. Dat komt neer op 67 cent per dag. Voor ondersteuning, voor dansen zonder jezelf een blauw oog te slaan, voor het dragen van mooie lingerie die je ’s morgens aantrekt en waarin je je de hele dag happy voelt.

Eigenlijk best schappelijk geprijsd toch, als je het zo bekijkt?!

Meer over dit onderwerp