LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Celebs

Pamela Reif lanceert eigen lingeriecollectie

Ken jij de Duitse fashion blogger Pamela Reif al? Ze heeft meer dan 3 miljoen volgers op Instagram en inspireert mensen over de hele wereld. En nu heeft ze, in samenwerking met Hunkemöller, haar eigen lingeriecollectie!

aug 2017 - Geen reacties Lees verder

Elle MacPherson lanceert nieuwe lingeriecollectie

Elle MacPherson staat al zo’n dertig jaar bekend als ‘The Body’ en bewijst bij de lancering van haar nieuwe lingerielijn bij het Ierse warenhuis Brown Thomas dat ze ‘het’ nog steeds heeft. De 52-jarige blondine presenteerde afgelopen vrijdag haar nieuwe collectie, Elle Macpherson Body.

okt 2016 - Geen reacties Lees verder

Hoog uitgesneden onderbroek wordt weer hip

De hoog uitgesneden onderbroek was een waar fenomeen in de jaren tachtig, net als hoog uitgesneden badpakken, bikinislips en body’s. En wij voorspellen dat die oude trend een nieuw leven zal krijgen. Met dank aan de nieuwste trend op Instagram: de thigh brow.

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

Project Runway-ontwerpers aan de slag voor Heidi Klum

Ze presenteert al jarenlang de show Project Runway én heeft ook al jarenlang haar eigen lingerielijn: Heidi Klum. Het lag dan ook voor de hand dat die twee activiteiten van het Duitse topmodel een keer samen zouden komen.

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

Taylor Swift poseert niet in lingerie

Stel, een groot modehuis zou jou een aanbod doen: poseer, samen met je vriend, in onze lingerie en dan geven we je tien miljoen dollar. Zou je dan weigeren? Waarschijnlijk niet. Toch was dat precies wat Taylor Swift deed toen Armani haar dit aanbod deed. Maar waarom eigenlijk?

aug 2015 - Geen reacties Lees verder

Emma Roberts zonder Photoshop in lingerie

Tegenwoordig kunnen we wel spreken van een echte hype: steeds meer merken laten Photoshop tijdelijk of voorgoed achterwege in hun advertentiecampagnes. En na de ‘gewone’ vrouwen is het nu blijkbaar de beurt aan celebs. Zoals bijvoorbeeld actrice Emma Roberts, die op Instagram een voorproefje gaf van haar fotosessie voor Aerie. Maar zijn we daarmee eigenlijk niet terug bij af?

aug 2015 - Geen reacties Lees verder

‘Gepensioneerde’ Gisele Bündchen straalt in nieuwe lingeriecollectie

Als catwalk-model kondigde de 34-jarige Gisele Bündchen dit jaar haar pensioen aan, maar als fotomodel gaat de Braziliaanse schone nog wél even door. In ieder geval met het poseren in de lingerie van haar eigen nieuwe collectie, Gisele Bündchen Intimates. Foto: Silkyside via Flickr. Ter promotie van de nieuwe collectie van Gisele Bündchen Intimates heeft […]

jun 2015 - Geen reacties Lees verder

Is het vintage korset terug van weggeweest?

Vandaag verschijnt de langverwachte editie van het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair met Caitlyn Jenner, voorheen Bruce Jenner, op de cover. Op de coverfoto draagt Jenner een vintage korset van het lingeriemerk van de sterren, Trashy Lingerie. Is dit de aanzet tot de terugkeer van het vintage korset als modetrend?

jun 2015 - Geen reacties Lees verder

Bodypaint bikini voor voetbalvrouw

Stephanie Bertram Rose, de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, timmert lekker aan de weg als lingeriemodel. Onlangs poseerde ze voor het Amerikaanse blad Sports Illustrated in een bodypaint bikini.

mrt 2015 - Geen reacties Lees verder

Karlie Kloss weg bij Victoria’s Secret

Na een succesvol jaar en met een druk jaar voor de boeg heeft supermodel Karlie Kloss besloten haar werk als Victoria’s Secret Angel neer te leggen. Afgelopen december was dus de laatste keer dat ze voor het Amerikaanse lingeriemerk de catwalk betrad.

feb 2015 - Geen reacties Lees verder

Tess Munster zet de modellenwereld op zijn kop

Tess Munster is een naam die je misschien niet veel zegt. Maar ze heeft al samengewerkt met bekende modeontwerpers, stond in de Italiaanse Vogue en heeft nu eindelijk ook een echt modellencontract in de wacht gesleept. Toch is ze niet wat je noemt het standaard model…

jan 2015 - Geen reacties Lees verder