LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Bodypaint bikini voor voetbalvrouw

Stephanie Bertram Rose, de vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, timmert lekker aan de weg als lingeriemodel. Onlangs poseerde ze voor het Amerikaanse blad Sports Illustrated in een bodypaint bikini.

De bodypaint bikini waarin Stephanie poseerde, werd gemaakt door de Australische bodypaintster en make-upartieste Joanne Gair en de fotoshoot werd gehouden op een tropisch strand. Dat maakte het een prettige ervaring, aldus de voetbalvrouw.

“Het voelde aan als een soort massage. Een beetje kriebelig, zo’n penseeltje op de gevoelige plekjes,” zei Stephanie tegen het Belgische HLN. Ook gaf ze aan dat ze zich in de bodypaint bikini wel en toch ook weer niet naakt voelde. Of ze ook met de bikini is gaan zwemmen, onthulde het model niet.

Stephanies grote doorbraak?

Zou jij in een bodypaint bikini op de foto durven?Het verhaal van Stephanie Bertram Rose lijkt een beetje op dat van Sylvie Meis, hoewel we die nog nooit in een bodypaint bikini hebben gezien. Beide dames zijn mooi om te zien, maar moesten hun droom om haute couture op de catwalks te showen, opgeven vanwege hun lengte. Beiden zijn namelijk rond de 1,70 lang en dat is te klein voor de modellenwereld.

Maar om als lingeriemodel aan de slag te kunnen, is de lengte minder van belang. De vriendin van Gregory van der Wiel wordt dan ook steeds bekender als lingeriemodel, ze heeft al contracten bij modellenbureaus in New York, Parijs, Londen en Stockholm. De actie met de bodypaint bikini zou er best eens aan bij kunnen dragen dat Stephanie straks ook doorbreekt bij het grote internationale publiek.

Wat vind jij van de bodypaint bikini?

In dit filmpje kun je Stephanie in de bodypaint bikini bewonderen. Het AD heeft bovendien foto’s van Instagram geplaatst waarop de bikini goed te zien is. Wat vind jij ervan? En zou jij het aandurven om in zo’n bikini het strand op te gaan?

Ook benieuwd wat uw klanten van dit onderwerp vinden? Deel dit bericht op uw Facebookpagina en vraag het ze!

Meer over dit onderwerp