LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Bikini kopen? Vijf tips

Bikini kopen

De zomer is in aantocht, en dat betekent: zon, strand en zee. En de zoektocht naar de perfecte bikini, die veel vrouwen hoofdpijn bezorgt. Ga jij binnenkort ook weer een bikini kopen? Doe dan je voordeel met deze vijf tips voor het shoppen van de perfecte bikini!

Een bikini kopen kun je het beste ’s morgens doen. Dan heb je nog genoeg energie om winkel in, winkel uit te lopen op zoek naar die ene perfecte bikini. Merk je dat je na een tijdje gefrustreerd raakt? Tijd om ermee te stoppen, ook als je jouw bikini nog niet gevonden hebt.

Houd rekening met je lichaamstype. We willen allemaal wel het perfecte figuur, maar voor de meesten van ons is dat niet weggelegd. Focus je liever op het kopen van een bikini die jouw sterke punten mooi uit laat komen, en verspil je tijd niet aan exemplaren die dat niet doen, ook al zijn ze nog zo mooi!

Een bikini kopen doe je samen

Bikini kopen

Een bikini kopen die goed past? Trek dan de beha aan die je het beste past en probeer een bikini te vinden die precies zo aanvoelt. Goede ondersteuning is ook belangrijk als het om een bikinitopje gaat!

Neem je vriendinnen mee. Zij kunnen je misschien overtuigen om een bikini te passen die je normaal niet zou passen. Wie weet, zit jouw perfecte bikini ertussen! Geneer je niet om in het bijzijn van je vriendinnen bikini’s te passen. Jullie gaan toch ook samen naar het strand?

De belangrijkste tip als je een bikini gaat kopen: wees aardig voor jezelf. Je ziet er in bikini echt veel beter uit dat je zelf zou denken als je in het onflatteuze licht van de paskamer in de spiegel kijkt. Hoe jij jezelf ziet, verschilt bovendien van hoe andere mensen jou zien (ook daarom zijn vriendinnen handig om mee te nemen). Neem van ons aan: er is voor iedere vrouw een passende, flatterende bikini te vinden!

Meer over dit onderwerp