LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Ben jij wel sexy genoeg?

Ben jij wel sexy genoeg?

Waarschijnlijk heb je de foto’s van de vrouwen die zich met stoma en al in hun lingerie hadden laten fotograferen voorbij zien komen. Zo niet, blader dan even terug naar het artikel van Tessa. En lees dan ook meteen het artikel van Fiona even, over Kanya Sesser. Als lingeriemodel zonder benen zet zij zich in om te laten zien dat “anders ook sexy kan zijn”. Maar wie bepaalt eigenlijk wat sexy is?

Inspirerende vrouwen, inspirerende foto’s. En ik kan me voorstellen dat er vrouwen met stoma’s of zonder benen zijn die zich erdoor gesteund voelen. Net zo als er vrouwen zullen zijn die kampen met overgewicht en die zich gesteund voelen door de vele foto’s die op internet voorbij komen van vrouwen zoals zij, die vol trots in bikini of lingerie poseren.

(Niet) alle vrouwen zijn sexy

Ben jij sexy?Dit soort foto’s wordt vaak overspoeld met positieve reacties, waarin vrouwen elkaar geruststellen dat iedereen mooi is. Maar houden we onszelf daarmee niet eigenlijk een beetje voor de gek? Zijn echt al die vrouwen met stoma’s nou zo aantrekkelijk? En modellen zonder benen, zijn die allemaal sexy?

Nu we het er toch over hebben, zijn alle Angels van Victoria’s Secret sexy?

Als je er goed over nadenkt en even heel eerlijk bent, is het antwoord op al die vragen ‘nee’. Want smaken verschillen nu eenmaal. Je vindt de ene vrouw met stoma mooier dan de andere, net zoals je de ene Angel aantrekkelijker vindt dan de andere. Dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Wanneer voel jij je sexy?

Misschien moeten we eens ophouden met ‘de maatschappij’, ‘het internet’ of ‘de media’ te laten bepalen wat wel en niet mooi of aantrekkelijk is, en weer eens gaan nadenken over wanneer wij ons eigenlijk wel of niet sexy voelen. We zullen namelijk nooit door iedereen sexy gevonden worden. Maar als wij tevreden zijn met onszelf, is dat ook helemaal nergens voor nodig.

Zou jij in lingerie durven poseren? En wanneer voel jij je wel, of juist niet, sexy? Praat mee op onze Facebookpagina!

Meer over dit onderwerp