LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Bar Refaeli en andere verhalen

Bar Refaeli

Lingeriemerk Agent Provocateur heeft zijn campagne voor het voorjaar gelanceerd. Met in de hoofdrol niemand minder dan Bar Refaeli, die voor het merk ‘de perfecte vrouw’ belichaamt. Deze maand lanceerde damesmodemerk &Other Stories ook een lingeriecampagne, en zij maakten gebruik van ‘echte vrouwen’. Tijd voor de vraag: waar kijk jij liever naar?

De campagne van Agent Provocateur met Bar Refaeli is geïnspireerd op films als Last Tango in Paris, Stealing Beauty en Virgin Suicides. Je ziet het model in uitdagende setjes van het label poseren in hooischuren en weilanden. Volgens creative director Sarah Shotton is Bar Refaeli voor Agent Provocateur de perfecte vrouw, vanwege haar film noir uitstraling. En natuurlijk haar sensualiteit. En, oh ja, haar zelfvertrouwen en persoonlijkheid.

Bar Refaeli of ‘echte vrouwen’?

Bar Reafeli of echte vrouwen, wat kies jij?Zelfvertrouwen en persoonlijkheid hebben de modellen in de lingeriecampagne van &Other Stories ook genoeg. Ze poseren in volle glorie met okselhaar, tatoeages, moedervlekken en littekens. &Other Stories wilde namelijk graag echte vrouwen laten zien, in plaats van perfecte lingeriemodellen. Ja, want het zijn uiteindelijk toch dit soort vrouwen die de lingerie kopen, toch?

Twee totaal verschillende lingeriecampagnes dus, en dat riep bij de redactie van Lingerie Nieuws de vraag op waar vrouwen die lingerie kopen nou eigenlijk het liefste naar kijken. Bij deze stellen we jou dus de vraag: kijk je liever naar de campagnefoto’s van Bar Refaeli voor Agent Provocateur of naar de ‘echte vrouwen’ uit de &Other Stories campagne? En van welk merk zou jij de lingerie willen kopen? Praat mee op Facebook!

Meer over dit onderwerp