woensdag 16 augustus 2017
Bikini

Bikini

bikini
Smart bikini waarschuwt voor zonnebrand

Met de zon en de zomerse temperaturen zullen veel vrouwen afgelopen weekend de bikini vast uit de kast hebben gehaald. Want een beetje bijkleuren voordat de zomer echt begint, daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Tenminste, zolang dat kleurtje bruin is, en niet pijnlijk rood. En daarom is er nu de smart bikini.
LACE Design badmode

Op zoek naar een bikini in een grote cupmaat? Dan kon je al terecht bij LACE, voor badmode van andere merken. Maar nu heeft het Scandinavische merk onder de naam LACE Design ook zijn eigen badmodelijn gelanceerd.
Bikinitop tips

Een bikinitop vinden die lekker zit en ook nog mooi staat, kan lastig zijn. Er zijn ook zoveel dingen om rekening mee te houden: kleur, model, pasvorm... Je kunt er dus niet vroeg genoeg mee beginnen.
Topless zonnebaden is uit dankzij Facebook

Je ziet tegenwoordig steeds minder vrouwen topless zonnebaden. Zeker op het strand en aan het zwembad houden ze hun bikinitop over het algemeen aan, ongeacht de witte strepen die dat oplevert. Volgens sommige trendwatchers zijn social media hier direct verantwoordelijk voor.
Allemaal in push-up bikini naar het strand?

Loop een willekeurige lingeriewinkel binnen en het eerste wat je ziet is rekken vol badmode. Logisch, het wordt weer zomer. Maar wat opvalt als je de bikini’s van dichtbij gaat bekijken, is dat de push-up bikini bijna oververtegenwoordigd is. Ook bij online winkels loopt de push-up bikini goed. Er is maar één conclusie die we hieruit kunnen trekken: je decolleté mag deze zomer weer gezien worden op het strand.
Zo vind je de perfecte bikini

Op de Belgische site Newsmonkey vonden we een lijstje met 26 gedachten die elke vrouw heeft als ze op zoek is naar de perfecte bikini. Hilarisch… En heel herkenbaar. Een bikini kopen is voor veel vrouwen een stressvolle expeditie in plaats van een leuk shoppingtripje. Heb jij echt geen zin om dit jaar in de stress te zitten over de perfecte bikini? Doe dan je voordeel met deze tips.
Bikinivrees verminderen in drie stappen

Bikinivrees, we hebben er allemaal in meer of mindere mate last van. Want het is toch wel even een momentje, die eerste keer dat...
Winterzonvakantie? Hier moet je zijn!

Foto: Steven Vona (cc, via Flickr) Het is eind november, dus waarschijnlijk heb jij, net als wij, je bikini alweer netjes in de kast opgeruimd....
In de laatste badmode naar het beste strand van Nederland!

Heb je vakantie en wil je een dagje naar het strand? Dan kun je volgens Nieuwe Revu het beste naar Bloemendaal gaan. Daar vind...
Flirten op vakantie doe je zo!

In je sexy bikini op het strand of aan het zwembad gaan liggen en vragen of die ene leuke man je rug even wil...

In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw waren stippen in de mode. Polkadots werden ze toen genoemd. En dit jaar zien...

SOCIAL

616FansLike
59FollowersFollow