LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Australisch bedrijf komt met glow-in-the-dark lingerie

Australisch bedrijf komt met glow-in-the-dark lingerie

Zou jij ook wel eens willen stralen in je nieuwe lingerie, ook als je het aan hebt als het donker is? Dat kan dankzij de uitvinding van het Australische bedrijf ‘Luminoglow’. Dit bedrijf heeft namelijk glow-in-the-dark lingerie ontwikkeld, waarmee je altijd het stralende middelpunt bent. Zelfs midden in de nacht!

Foto: Luminoglow

Het gaat hier om een volledig nieuwe innovatie in het ondergoedsegment en het bedrijf heeft direct goed uitgepakt: het kwam niet alleen met een enkele beha, maar met een compleet assortiment kanten beha’s en broekjes die licht geven in het donker. De oprichter van het bedrijf, Jan Hawley, zegt het idee uit Europa te hebben gehaald.

Glow-in-the-dark garen

Toen Jan werkte voor een Europese textielmolen, ontdekte ze daar een aparte soort glow-in-the-dark garen. Nu vond ze dat specifieke soort niet echt aantrekkelijk, want het had nogal een spookachtige gloed. In een van de andere molens werd echter prachtig kant gemaakt voor lingerie. Jan besloot het beste van beide producten te combineren in één product en kwam met een geweldig kant dat licht geeft in het donker. Het heeft wat tijd gekost, maar na 18 maanden ontwikkelen en testen mocht het resultaat er ook zijn.

Cadeau

De meeste klanten die de lingerie tot nu toe kopen, kopen het voor hun partner. Daarom heeft het bedrijf het online bestellen voor partners ook een stuk makkelijker gemaakt, door de lingerie onder te verdelen in de maten Small, Medium en Large. De meeste mannen weten namelijk niet precies welke maat hun vriendin of vrouw heeft, maar kunnen wel inschatten in welk van die drie categorieën ze valt. Om de lingerie licht te laten geven, moet het 3 tot 4 minuten in de buurt van een lampje gehouden worden. Zo wordt het opgeladen. De eerste collectie is een grote hit en vliegt de winkels uit. De kans dat hier een vervolg op komt is dus heel groot.

Foto: H&M

Foto: H&M

Meer over dit onderwerp