LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Asos ontwikkelt beha voor ‘side boob’

De Britse kledingwebshop Asos komt met een primeur: een beha die speciaal bedoeld is om je ‘side boob’ mooi uit te laten komen. Voor wie niet weet wat de ‘side boob’-trend inhoudt: deze trend kenmerkt zich vooral door het dragen van losse hemdjes, die – via het ruime mouwgat – de zijkant van de borst laten zien. Tot nu toe waren volgers van deze trend genoodzaakt om óf hun beha te laten zien, of geen beha te dragen. Nu komt daar verandering in

Foto: Oakley Foxtrot via Flickr.

Helemaal behaloos door het leven is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen vindt het prettig en in veel gevallen is het ook niet heel comfortabel. Wil je wel met een trend als de ‘side boob’ meedoen, dan heeft Asos nu een goede oplossing voor je: de side boob bra. Deze beha heeft een hele dunne band die onder de borsten doorloopt. De beha zelf lijkt wat op een sportbeha, maar loopt net langs de buitenste randen van beide tepels. Op die manier blijven je borsten dus op hun plek en krijgen ze steun, terwijl je tegelijkertijd die side boob trend rockt.

Side boob in een visnet

Op dit moment is de side boob bra alleen nog maar verkrijgbaar in een visnetpatroon en kan deze gecombineerd worden met een bijpassende string. Als de beha populair blijkt te worden, dan is de kans groot dat er nog meer uitvoeringen uitgebracht zullen worden. Overigens is de side boob niet de enige borstentrend die op dit moment op de catwalk te vinden is. Ook de ‘underboob’ wint razendsnel aan populariteit. Hierbij is de onderkant van de borsten zichtbaar, bijvoorbeeld omdat er een crop top gedragen wordt.

Wie mee wil doen met de ‘underboob’-trend kan daar sinds kort ook een speciale beha voor kopen. Honeydew Intimates ontwikkelde hiervoor een beha die wat weg heeft van een heel kort shirtje, met openingen waar de onderkant van de borsten uitkomen. Aan de onder- en bovenkant zit wel kant voor wat extra ondersteuning.

Asos ontwikkelt beha voor side boob

Meer over dit onderwerp