LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Allemaal in push-up bikini naar het strand?

Allemaal in push-up bikini naar het strand?

Loop een willekeurige lingeriewinkel binnen en het eerste wat je ziet is rekken vol badmode. Logisch, het wordt weer zomer. Maar wat opvalt als je de bikini’s van dichtbij gaat bekijken, is dat de push-up bikini bijna oververtegenwoordigd is. Ook bij online winkels loopt de push-up bikini goed. Er is maar één conclusie die we hieruit kunnen trekken: je decolleté mag deze zomer weer gezien worden op het strand.

Dat de push-up bikini dit jaar helemaal hot is, heeft waarschijnlijk iets te maken met het nieuws dat grote borsten weer helemaal terug zijn in de modewereld. De push-up bikini is dan dus de ideale oplossing als je niet zo rijk bedeeld bent en toch graag je borsten groter wilt laten lijken. Je zult hem dus vaak tegenkomen op het strand deze zomer.

Het grote nadeel van de push-up bikini? Als hij nat wordt, wat op het strand natuurlijk niet ondenkbaar is, krijg je hem niet zo een-twee-drie weer droog. De vulling in de meeste push-up bikini’s zuigt dat water namelijk op als een spons. En er zijn vrouwen die het niet prettig vinden om de hele tijd in een vochtige bikini te lopen.

Alternatief voor de push-up bikini

Ben jij één van die vrouwen? Gelukkig hoef je niet per se een push-up bikini aan als je een grotere cupmaat wilt suggereren dan je eigenlijk hebt. Ook met bikini’s zonder extra vulling kom je een heel eind. Met name de halterbikini kan veel doen om je decolleté wat extra aan te zetten. Doordat de bandjes in je nek samenkomen, worden je borsten wat meer naar elkaar toe geduwd waardoor er ook meer in je bikini lijkt te zitten dan eigenlijk het geval is.

Vind je een push-up bikini dus wel een goed idee en heb je er geen problemen mee om er een te dragen naar het strand? Ga er dan gerust voor. Maar draag de push-up bikini niet alleen omdat iedereen het doet. Want wat de modetrends ook dicteren, de zomer draait om genieten van zon, zee, strand en leuke dingen doen. Hoeveel plezier je hebt, hangt echt niet af van het soort bikini dat je draagt!

Allemaal in push-up bikini naar het strand?

Meer over dit onderwerp