LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Weetjes

Welke beha past bij jou en waarom?

Beha’s zijn er in allerlei modellen. Maar welke beha kun jij, met jouw borsten, nou het beste kiezen voor het mooiste effect en de beste ondersteuning? Lingerie Nieuws geeft advies!

jan 2016 - Geen reacties Lees verder

Lingerie scoort goed onder de kerstboom

Wat hebben koffiezetapparaten, sapmachines, alles dat aan Star Wars gerelateerd is en lingerie met elkaar te maken? Het zijn allemaal grote hits voor onder de kerstboom. Winkeliers hebben gemeld dat onder meer vrouwenlingerie op het moment erg goed verkoopt.

dec 2015 - Geen reacties Lees verder

Lingerie cadeau geven, een minicursus voor mannen

Dus jij wilt je vrouw of vriendin dit jaar met Kerst lingerie cadeau geven? Leuk! Een persoonlijker en intiemer cadeau is haast niet denkbaar. Maar pas op wat je koopt! Juist omdat het zo persoonlijk is, is de kans extra groot dat je de plank volledig misslaat en iets koopt dat zij totaal niet ziet zitten. Deze minicursus helpt je op weg bij het kiezen van het perfecte setje!

dec 2015 - Geen reacties Lees verder

Menstruatie-ondergoedreclame geweerd uit de metro

  De reclamebeelden van ondergoedlabel Thinx zijn geweerd uit de metro in New York. Reden? Ze zouden aanstootgevend zijn. Het ondergoedlabel maakte reclame voor hun nieuwe menstruatie-ondergoed, waarbij tampons en/of maandverband overbodig zijn.   De foto’s van de nieuwe campagne van het ondergoedlabel Thinx bestaan uit afbeeldingen van etenswaar. Onder andere bloedsinaasappels en eieren moeten […]

nov 2015 - Geen reacties Lees verder

Dames met stoma poseren in lingerie

Een groep Britse dames ging in lingerie op de foto voor een pin-up kalender. De opbrengst is voor Purple Wings, een organisatie die zich inzet voor mensen met een darmziekte.

okt 2015 - Geen reacties Lees verder

Checklist: draag jij de verkeerde bh-maat?

We hebben het allemaal al vaak genoeg gehoord: zo’n tachtig procent van alle vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Natuurlijk vind je op Lingerie Nieuws her en der tips om de juiste maat te scoren… Maar wat nu als je niet weet dat je de verkeerde draagt? Met deze checklist kom je er eens en voor altijd achter!

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

5 tips voor plus size lingerie

Als vrouw met een maatje meer wil je natuurlijk ook mooi gekleed je dagen door. Lingerie is daarbij essentieel; het zorgt voor steun en geeft je meer zelfvertrouwen. In sommige winkels is het voor deze vrouwen soms lastig een setje te vinden dat goed past en daarnaast niet het uiterlijk heeft van het ondergoed van je grootmoeder. Lingerie Nieuws geeft plus size vrouwen in dit artikel tips voor het beste ondergoed.

sep 2015 - Geen reacties Lees verder

Een sportbeha kiezen: 4 tips

Een sportbeha kiezen kan lastig zijn, want er zijn zo veel verschillende merken, stijlen en modellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dit zijn 4 dingen waar je op kunt letten als je het jezelf makkelijker wilt maken om een sportbeha te kopen die lekker zit en goede ondersteuning biedt.

aug 2015 - Geen reacties Lees verder

Lingerie voor onder je kantoorkleding

Britse vrouwen blijken er behoorlijk veel stress van te hebben: wat te dragen naar kantoor? En zeker op warme dagen kan die vraag ook ons nuchtere Nederlandse vrouwen wel bezighouden. Want een rok tot net boven de knie, kan dat nou wel of niet? Hoe zit het met mouwloze shirtjes? En heb je eenmaal de perfecte kantoorkleding gevonden, welke lingerie trek je er dan bij aan? Op die laatste vraag geeft Lingerie Nieuws antwoord!

aug 2015 - Geen reacties Lees verder

Heb jij de aller oudste beha ter wereld al gezien?

Dat de beha iets is van de negentiende eeuw, is een misvatting die veel mensen – waaronder wetenschappers – lange tijd maakten. Zo modern is het concept ‘beha’ namelijk niet, deze ‘zakken voor de borsten’ werden al veel eerder gedragen, zo blijkt uit vondsten van wetenschappers. Opvallend: de nieuwste lingerie-trends zijn in de aller eerste beha terug te zien. In […]

jun 2015 - Geen reacties Lees verder

Hoe belangrijk is jouw cupmaat voor mannen?

Mannen vallen op vrouwen met een grote cupmaat. Toch? Of is dat een vooroordeel dat alleen in het hoofd van vrouwen zit? Er is vaak genoeg onderzoek naar gedaan, maar daar komen tegenstrijdige resultaten uit. Tijd voor de vraag: hoe belangrijk vinden mannen jouw cupmaat nou echt?

mei 2015 - Geen reacties Lees verder