woensdag 16 augustus 2017
Weetjes

Weetjes

welke beha kies je?

Beha’s zijn er in allerlei modellen. Maar welke beha kun jij, met jouw borsten, nou het beste kiezen voor het mooiste effect en de beste ondersteuning? Lingerie Nieuws geeft advies!

Wat hebben koffiezetapparaten, sapmachines, alles dat aan Star Wars gerelateerd is en lingerie met elkaar te maken? Het zijn allemaal grote hits voor onder de kerstboom. Winkeliers hebben gemeld dat onder meer vrouwenlingerie op het moment erg goed verkoopt.
Lingerie cadeau geven

Dus jij wilt je vrouw of vriendin dit jaar met Kerst lingerie cadeau geven? Leuk! Een persoonlijker en intiemer cadeau is haast niet denkbaar. Maar pas op wat je koopt! Juist omdat het zo persoonlijk is, is de kans extra groot dat je de plank volledig misslaat en iets koopt dat zij totaal niet ziet zitten. Deze minicursus helpt je op weg bij het kiezen van het perfecte setje!

  De reclamebeelden van ondergoedlabel Thinx zijn geweerd uit de metro in New York. Reden? Ze zouden aanstootgevend zijn. Het ondergoedlabel maakte reclame voor hun...

Een groep Britse dames ging in lingerie op de foto voor een pin-up kalender. De opbrengst is voor Purple Wings, een organisatie die zich inzet voor mensen met een darmziekte.
verkeerde bh-maat?

We hebben het allemaal al vaak genoeg gehoord: zo’n tachtig procent van alle vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Natuurlijk vind je op Lingerie Nieuws her en der tips om de juiste maat te scoren... Maar wat nu als je niet weet dat je de verkeerde draagt? Met deze checklist kom je er eens en voor altijd achter!

Als vrouw met een maatje meer wil je natuurlijk ook mooi gekleed je dagen door. Lingerie is daarbij essentieel; het zorgt voor steun en geeft je meer zelfvertrouwen. In sommige winkels is het voor deze vrouwen soms lastig een setje te vinden dat goed past en daarnaast niet het uiterlijk heeft van het ondergoed van je grootmoeder. Lingerie Nieuws geeft plus size vrouwen in dit artikel tips voor het beste ondergoed.
Goede sportbeha kiezen

Een sportbeha kiezen kan lastig zijn, want er zijn zo veel verschillende merken, stijlen en modellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dit zijn 4 dingen waar je op kunt letten als je het jezelf makkelijker wilt maken om een sportbeha te kopen die lekker zit en goede ondersteuning biedt.
Kantoorkleding kiezen

Britse vrouwen blijken er behoorlijk veel stress van te hebben: wat te dragen naar kantoor? En zeker op warme dagen kan die vraag ook ons nuchtere Nederlandse vrouwen wel bezighouden. Want een rok tot net boven de knie, kan dat nou wel of niet? Hoe zit het met mouwloze shirtjes? En heb je eenmaal de perfecte kantoorkleding gevonden, welke lingerie trek je er dan bij aan? Op die laatste vraag geeft Lingerie Nieuws antwoord!

Dat de beha iets is van de negentiende eeuw, is een misvatting die veel mensen - waaronder wetenschappers - lange tijd maakten. Zo modern is het...
Cupmaat opmeten

Mannen vallen op vrouwen met een grote cupmaat. Toch? Of is dat een vooroordeel dat alleen in het hoofd van vrouwen zit? Er is vaak genoeg onderzoek naar gedaan, maar daar komen tegenstrijdige resultaten uit. Tijd voor de vraag: hoe belangrijk vinden mannen jouw cupmaat nou echt?

SOCIAL

616FansLike
59FollowersFollow