LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Kunst

Londen: the place to be voor lingeriefans

Londen is sowieso natuurlijk een geweldige stad om een paar dagen door te brengen, maar het Victoria & Albert Museum maakt de stad voor lingeriefans nu tot een nog interessantere bestemming. In dat museum kun je nu namelijk je ogen uitkijken aan lingerie!

apr 2016 - Geen reacties Lees verder

Is het sekssymbool uit de mode?

Dat een vrouw meer is dan haar uiterlijk, is geen nieuw idee. Maar het lijkt nu ook een steeds breder geaccepteerd idee te worden. Zelfs in de lingeriebranche, zoals de korte film The Awakening van onze eigen Marlies Dekkers laat zien. En ook de bekende Pirelli-kalender draait dit jaar om prestaties, in plaats van uiterlijk. Is het sekssymbool uit de mode?

nov 2015 - Geen reacties Lees verder

Dames met stoma poseren in lingerie

Een groep Britse dames ging in lingerie op de foto voor een pin-up kalender. De opbrengst is voor Purple Wings, een organisatie die zich inzet voor mensen met een darmziekte.

okt 2015 - Geen reacties Lees verder

Bijzondere lingerie-expo in kasteel Hoensbroek

Lingeriefans opgelet: van 4 juli 2014 tot en met 3 mei 2015 kun je in kasteel Hoensbroek de geschiedenis van de lingerie aan den lijve ondervinden. Tijdens een bijzondere lingerie-expo kun je de ontwikkeling van ondermode vanaf de zeventiende eeuw tot nu volgen.

mei 2014 - Geen reacties Lees verder

Jean Paul Gaultier toont zijn liefde voor mode en lingerie

Zoek je nog een leuk uitje voor de voorjaarsvakantie? In de Rotterdamse Kunsthal kun je tot 12 mei de expositie van 35 jaar mode van Jean Paul Gaultier bezoeken. Meer dan 140 creaties van de modekoning zijn te bewonderen, waaronder natuurlijk ook lingerie. De eerste dag van de Gaultier-expositie ‘From the Sidewalk tot the Catwalk’ […]

feb 2013 - Geen reacties Lees verder