LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

Adverteren

Lingerie Nieuws heeft maandelijks tussen de 2.000-5.000 bezoekers geïnteresseerd in lingerie. We worden veelal gevonden via onze Facebook pagina, Google (“zoekterm” + lingerie), onze nieuwsbrief en zo’n 15% direct verkeer. 20% is een terugkerende bezoeker.

Adverteren op Lingerie Nieuws.

Er is momenteel 1 mogelijkheid om te adverteren op Lingerie Nieuws. Dit is een 300×300 banner boven het Social blok en de kosten hiervoor zijn 70 euro ex. btw per week.

Adverteren icm een pers- of nieuwsbericht

Wanneer u een interessant nieuwsbericht heeft specifiek voor Lingerie Nieuws zijn we altijd geïnteresseerd, los van het feit of u een advertentie afneemt. Wel zorgen we bij afname van een advertentie dat er een link in het artikel staat en deze link geen “nofollow” eigenschap heeft.

Adverteren in de nieuwsbrief

We zenden iedere week ongeveer éénmaal een nieuwsbrief. Wilt u een plaatsing in de nieuwsbrief? Dit kan alleen extra bijgeboekt worden bij een banner en kost 30 euro. De base bestaat vooral uit lingerie etailers/retailers dus is vooral een optie voor lingerie merken of marktpartijen die lingerie etailers/retailers willen bereiken.

Neem voor meer informatie contact met ons op!