LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

5 must-have beha’s waarin je altijd stralend voor de dag komt

Must-have beha's

Een geweldige outfit begint bij de basics: je lingerie. En met name je beha kan een look maken of breken. Maar je beha is niet alleen belangrijk voor je looks, maar ook voor hoe je je voelt. Dus wil je er altijd op je mooist uitzien en je op je best voelen? Zorg dan dat je deze 5 must-have beha’s altijd in huis hebt!

Must-have beha 1: de T-shirt beha

De T-shirt beha is eenvoudig, lichtgewicht, naadloos en glad. Daardoor kun je hem onder elke outfit aan, maar met name onder dunne of strakke shirts en tops. Omdat een T-shirt beha geen overbodige versiersels heeft, is de kans op huidirritaties bovendien miniem. Een prima beha om elke dag te dragen dus, of je nu naar je werk gaat of een dagje uit.

Must-have beha 2: de beha zonder beugel

Dit is de ideale beha als je een avondje thuis op de bank wilt hangen in los vallende kleding, maar niet helemaal zonder de ondersteuning van een beha wilt. Net als de T-shirt beha moet deze beha te allen tijde heerlijk zitten, zorg dus dat je de juiste maat koopt! En ook hier geldt: overbodige frutsels zijn uit den boze. Je wilt loungen, niet de hele avond aan je beha plukken!

must-have beha's

Must-have beha 3: de luxe beha

Een luxe beha is altijd een goeie investering. Zo’n beha biedt namelijk vaak toch net dat kleine beetje extra draagcomfort en ondersteuning dat een goedkoper exemplaar mist, met name dankzij de gebruikte materialen. En dat geldt ook voor de pasvorm: door de vaak stevigere materialen zit een luxe beha vaak beter om je lijf. Dat zie je ook terug aan hoe je outfit om je lichaam valt. Wil je er een keer echt op je allerbest uitzien, of dat nu voor je werk is of in je privéleven, dan is de luxe beha onmisbaar.

Must-have beha 4: de sportbeha

Deze hoeven we eigenlijk niet uit te leggen, toch? Een goeie sportbeha is onmisbaar als je veel beweegt en je borsten de juiste ondersteuning wilt geven. Sporten wordt een stuk comfortabeler in de juiste beha! Maar vlak ook zeker het effect van een goede sportbeha op je looks niet uit. Als de pasvorm goed is, zal niet alleen je sportoutfit mooier vallen, maar is ook je houding beter en zie je er dus mooier uit!

must-have beha's

Must-have beha 5: de multiway beha

Ook dit is een inkoppertje. We kennen allemaal het probleem van de outfit met de onmogelijke halslijn, of dat in jouw geval nu een off-the-shoulder top is, een strapless jurk of een haltertop. Een multiway beha lost dit probleem op. Je kunt deze beha’s op verschillende manieren dragen, door de bandjes op een andere manier te bevestigen of ze zelfs weg te laten. Eigenlijk maakt dit van de multiway beha de enige écht beha die altijd en overal kan!

Must-have beha’s shoppen?

Dat doe je natuurlijk bij een lingeriewinkel die een groot assortiment heeft. Dat kan in een stenen winkel, maar je kunt tegenwoordig ook online elke beha vinden die je hartje begeert. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshops van Grote Cupmaten of Van der Linde Lingerie!

Meer over dit onderwerp