LingerieNieuws.nl

Nieuws en inspiratie voor de lingerie branche

4x lingerie-inspiratie voor Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

Vandaag is het 8 maart, Internationale Vrouwendag, de dag waarop we stilstaan bij de rechten en solidariteit van vrouwen. Maar ook een dag waarop we trots zijn op wat we in de afgelopen decennia hebben bereikt en vieren dat we vrouw zijn. En omdat lingerie onlosmakelijk verbonden is met vrouwelijkheid, is 8 maart ook een perfecte dag om lingerie te gaan shoppen die je het gevoel geeft dat je de hele wereld aankunt! In dit artikel vind je vier van onze favoriete beha’s, allemaal aansluitend bij de verschillende rollen die wij vrouwen hebben.

De vrouw als carrièretijger

De tijd dat vrouwen alleen huisvrouw konden zijn, is gelukkig voorgoed voorbij. Als ambitieuze vrouw heb je tegenwoordig alle kansen om je dromen na te streven. En heb je ook recht op hetzelfde salaris als een man. Het kan natuurlijk nog altijd beter, zeker als het om het salaris gaat, maar we zijn op de goede weg!

Als echte powervrouw wil je natuurlijk niet gehinderd worden door zichtbare of ongemakkelijk zittende lingerie. Gelukkig hoeft dat ook niet. PrimaDonna maakt T-shirt beha’s die er geweldig uitzien maar niet aftekenen onder je blouse of shirt. En ze zitten zo lekker dat je niet eens voelt dat je een beha aan hebt! Onze favoriet voor Internationale Vrouwendag: de Flower Shadow, met zijn trendy bloemenprint.

Internationale Vrouwendag

De vrouw als moeder

Wat ons vrouwen écht onmisbaar maakt, blijft natuurlijk ons vermogen om kinderen op de wereld te zetten. Zonder moeders zou de mensheid al binnen honderd jaar ophouden te bestaan. Of je het moederschap nu combineert met een carrière of niet, het is iets om te vieren en trots op te zijn.

Ook op het gebied van voedingsbeha’s is er de laatste jaren veel vooruitgang geboekt. Je hoeft niet langer saaie, degelijke beha’s te dragen tijdens en na je zwangerschap. Dat zie je heel duidelijk aan de prachtige Sophie voedingsbeha van Panache. Die ziet er supervrouwelijk uit, terwijl hij net zo praktisch is als alle andere voedingsbeha’s!

De vrouw als topsporter

2017 was het jaar waarin het vrouwenvoetbal definitief doorbrak bij het grote publiek. Iedereen zag dat vrouwelijke voetballers niet onderdoen voor hun mannelijke collega’s toen het Nederlands Vrouwenelftal het EK won. Fantastisch toch?

Of jij nu topprestaties neerzet of gewoon sport omdat je het zo lekker vindt, een goede sportbeha is een must. Deze Air Control sportbeha van Anita is een prima voorbeeld van een stevige sportbeha met een trendy look. Maar bij Grote Cupmaten vind je nog veel meer goede sportbeha’s!

Internationale Vrouwendag

De vrouw als verleidster

De vrouw van nu pakt de controle over haar seksualiteit en geeft precies aan wat ze wel en niet wil. Dat was een paar decennia geleden nog ondenkbaar, en dus iets om blij mee te zijn. Kijkend naar de #MeToo discussie is er natuurlijk wel nog meer werk te doen. Dat werk bestaat niet alleen uit aangeven wat je niet wilt, maar juist ook wat je wel fijn vindt!

Ga jij graag bewust op het verleidingspad? Dan mag ultra-verleidelijke lingerie natuurlijk niet ontbreken op Internationale Vrouwendag! De Marie Jo Sofia push-up beha is een en al vurigheid en daarom onze favoriet als je op zoek bent naar een beha die er geen twijfel over laat bestaan welk effect je wilt bereiken. Je shopt hem ook op Internationale Vrouwendag gewoon bij Van der Linde Lingerie!

Internationale Vrouwendag

Meer over dit onderwerp